Goedkoopste energieleverancier

Budget energie: goedkoopste energieleverancier 3 jaar
dinsdag, 22 augustus 2017 13:53
Budget energie: goedkoopste energieleverancier 3 jaar

Nieuw als goedkoopste energieleverancier bij een 3 jaar contract: Budget Energie. Deze energieleverancier biedt je nu 330 euro korting bij een 3 jaar contract.

Voor vele zal Budget Energie nog niet heel bekend zijn, toch draaien ze al een paar jaar mee in de energiemarkt van Nederland. Het is een leverancier die niet van poespas houdt en geen onzinnige investeringen in voetbalclubs doet. Mede hierdoor kunnen ze je de goedkoopste gas en stroom prijzen aanbieden. Door met zo min mogelijk middelen zo efficiënt mogelijk te werken heeft Budget Energie een echte startup mentaliteit die het de grote energiereuzen moeilijk kan maken.

Kiezen voor de goedkoopste energie van Budget Energie

Voor ieder is er wat wils bij Budget Energie. Zo kan je goedkope energie afnemen met een 1 jaar, 3 jaar of variabel contract. Bij de vaste contracten krijg je een forse welkomstkorting waardoor je energiekosten aanzienlijk laag uitvallen. De besparing op je energiekosten zou je weer kunnen herinvesteren in bijvoorbeeld energiezuinige witgoed apparaten. Op die manier verbruik je minder stroom, kost het je minder geld en wordt het milieu bespaard. Overigens ook iets waar Budget Energie zich voor inzet, je krijgt namelijk alleen 100% groene energie.

1

Groene stroom en gas

Contractduur: 1 jaar
Vaste tarieven
€ 110,- welkomstkorting

Tarieven

€ 0,17730 per kWh
€ 0,57880 per m3
€ 6,50 vastrecht p.m.

Maandprijs

€ 90,98

Meer info
3

Groene stroom en gas

Contractduur: 3 jaar
Vaste tarieven
€ 330,- welkomstkorting

Tarieven

€ 0,17730 per kWh
€ 0,57880 per m3
€ 8,98 vastrecht p.m.

Maandprijs

€ 93,46

Meer info

De goedkope stroom van Budget Energie bestaat uit 44% windenergie en 56% zonne-energie. Bovendien krijg je nu tijdelijk 25% korting op het leveringstarief voor groene stroom.

Overstappen naar Budget Energie

Budget Energie biedt een gratis overstapservice aan, dit houdt in dat zij je oude contract voor je opzeggen en je nieuwe in laten gaan. Het enige dat je zelf hoeft te doen is je meterstanden binnen 10 dagen na de levering door te geven. Mocht je ergens niet aan uit komen is de klantenservice altijd beschikbaar om je deskundig van dienst te zijn.

Online je energiezaken regelen

Een ander voordeel van Budget Energie is dat je bijna al je energie zaken online kan regelen. Van aanmelden tot meterstanden doorgeven en je termijnbedrag aanpassen. Bovendien krijg je iedere 2 maanden een overzicht van je energieverbruik indien je thuis een slimme meter hebt. Ga naar BudgetEnergie.nl voor de beste energie deals.

Uitgebreid contact mogelijk

Mocht je in het weekend ineens een vraag hebben, dan kan je ook bij Budget Energie terecht. Op vrijdag en zaterdag kan je online chatten van 09:00 tot 17:30 met een van de medewerkers. Telefonisch zijn ze op alle werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 18:00. Bij storingen is er overigens een 24/7 nummer dat je kan bereiken: 0800-9009. Dit is het nationaal storingsnummer.

 

7 Zekerheden

Goedkoopste prijzen
14 dagen bedenktijd
10 jaar ervaring
Transparante prijzen
100% Objectief
Gratis overstappen
Vergelijk Keurmerk

Energieleveranciers

Budget Energie


Oxxio Energie


Pure Energie


Engie


EnergieDirect


Essent


NLE


Qurrent


Nuon


Oxxio


Greenchoice


Energie aanbiedingen op een rij:
Energie aanbiedingen
Beste Energieleverancier voor jou:
Beste energieleverancier

U bent hier  :