Over Powerpeers

Powerpeers is een kleine, maar groeiende energieleverancier en levert inmiddels aan zo’n tientallen duizenden klanten energie. Bij Powerpeers ben je onderdeel van een community met wel erg groene doelstellingen. Wordt jij een ‘Powerpeer’?

Powerpeers wil afnemers en opwekkers van stroom met elkaar verbinden en zo gemeenschapsgevoel creëren. Door samen stroom te produceren en te delen werk je aan een schoon en duurzaam milieu. Omdat bij Powerpeers alles om ‘onderling’ delen draait, kies je bij Powerpeers zelf je lokale stroombron uit. Dit kan iemand uit de buurt zijn, bijvoorbeeld een buurman of een lokale boer, maar ook een bedrijf bij jouw in de regio met zonnepanelen op het dak. Heb je liever windenergie? Dan geef je eenvoudig aan van welke windbron jij je stroom wilt ontvangen.

Unieke opwekkersvergoeding

Wek je zelf stroom op? Dan biedt Powerpeers je iets extra’s. Als ‘opwekker’ van stroom krijg je voor de te veel opgewekte stroom die je teruglevert aan het stroomnet van Powerpeers een unieke opwekkersvergoeding, bovenop de terugleververgoeding per kWh. Deze vergoeding kan oplopen tot wel tientallen euro’s per jaar. Mooi meegenomen dus!

Powerpeers tarieven

Bij Powerpeers betaal je meestal gunstige tarieven voor zowel gas en stroom. Powerpeers is eigenlijk nooit de duurste energieleverancier, en heeft bovendien regelmatig wel een mooie aanbieding met een cashback of welkomstkorting voor nieuwe klanten. Wil je weten wat jij zult betalen bij Powerpeers op basis van een 1-jarig of 3-jarig contract? Vul dan meteen de postcodecheck hieronder in. We tonen je alle actuele tarieven van 2024 en het totale aanbod van energiecontracten van Powerpeers. De goedkoopste energie staat altijd bovenaan in de resultaten. Heb je geen idee wat je verbruik is? Geen probleem. Geef dan aan uit hoeveel personen jouw huishouden bestaat, dan maken wij een realistische schatting van jouw verbruik.

Powerpeers energie

Vind je het belangrijk dat de stroom die jij thuis geleverd krijgt groen, van lokale bron afkomstig is en goedkoper? Dan zou Powerpeers wel eens de beste keuze voor jou kunnen zijn. We adviseren je Powerpeers mee te nemen in je vergelijking, want klant worden kan extra voordelig met korting. Wil je liever een cadeau bij je contract, dan is Powerpeers minder geschikt en wil je mogelijk ook andere leveranciers vergelijken, zoals Essent of Nuon.

Powerpeers energie

Populairste Powerpeers aanbiedingen van dit moment

Aanbieding Contract Prijs p.m.
1 jaar vast 1 jaar 163,89 Bekijk

Powerpeers gas en stroom

Kies je voor gas en stroom van Powerpeers dan krijg je naast groene stroom CO2-gecompenseerd gas geleverd. Dat betekent dat Powerpeers jouw CO2 uitstoot compenseert door te investeren in duurzame projecten wereldwijd. Je betaalt bij Powerpeers niets extra voor CO2-gecompenseerd, in tegenstelling tot sommige andere leveranciers.

Powerpeers stroom

Hoef jij voor thuis alleen een stroomleverancier te kiezen? Dan is Powerpeers een interessante keuze. De leverancier behoort tot de voordeligste stroomleveranciers en is zelfs regelmatig de goedkoopste. Powerpeers levert enkel 100% groene- en lokaal opgewekte stroom, van een bron die je zelf kiest (bij jou in de buurt): zonnestroom, windstroom en een klein beetje stroom opgewekt uit waterkracht.

Overstappen naar Powerpeers

Wil je overstappen naar Powerpeers? Check dan eerst de einddatum van je huidige contract. Wanneer je overstapt naar Powerpeers maak je automatisch gebruik van de overstapservice. Dit wil zeggen dat je huidige leverancier samen met Powerpeers jouw overstap regelt en jij je handen vrij hebt.

Je nieuwe contract gaat pas in op het moment dat je oude contract afloopt en in de tussentijd kom je nooit zonder gas of stroom te zitten. Houdt wel rekening met een maximale opzegtermijn van 30 dagen. Vind je overstappen spannend? Je hebt na je aanmelding bij Powerpeers altijd 14 dagen bedenktijd en zit voor die tijd nergens aan vast.

Naar Powerpeers

    Waarom klanten voor Powerpeers kiezen:

  • Extra vergoeding wanneer je zelf stroom opwekt
  • Vaak de voordeligste bij alleen stroom
  • Energie met korting