Goedkoopste gas & stroom Leverancier

Omdat we vinden dat energie al genoeg kost zoeken we voor jou de goedkoopste energieleverancier voor gas en elektriciteit uit. Het aanbod op de energiemarkt is enorm, vandaar dat wij zorgvuldig een overzicht van de goedkoopste energieleveranciers samenstellen op basis van jouw verbruik.

Goedkoop gas en stroom

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres het goedkoopste gas en stroom contract.

14 dagen bedenktijd
Gratis overstapservice
10 jaar ervaring
Laagste prijsgarantie
Vergelijk keurmerk
QShop partner
Veilige verbinding
Transparant vergelijken

Goedkope gas en stroom

Vind hier je goedkope gas en stroom contract. Vergelijk alle energietarieven van deze maand om tot de goedkoopste energieleverancier te komen. Het vergelijken en overstappen van energiecontracten is enorm eenvoudig. Als je weet hoe het werkt, kan je meteen de postcode box invullen om te gaan besparen! Wil je meer weten hoe het werkt? Lees dan hieronder nog wat extra informatie!

Goedkope stroom

Ben je op zoek naar goedkope stroom? Ook in dit geval ben je bij ons aan het juiste adres! Word je huis verwarmd door bijvoorbeeld een warmtepomp of kan je gebruik maken van stadsverwarming? Dan ben je uiteraard alleen op zoek naar goedkope stroom. Bekijk onze speciale pagina voor alle alleen stroom contracten. De goedkoopste stroomleverancier voor jou, ligt aan je verbruik. Of te wel hoeveel kWh stroom je per jaar verbruikt. Daarnaast is het ook aan te raden om te kijken welke kortingen aangeboden worden. Zo kom je tot het goedkoopste stroom contract!

Goedkope gas

In principe is het mogelijk om gas en stroom van verschillende leveranciers af te nemen. Zo kan je kiezen voor goedkope gas bij de ene leverancier en goedkope stroom bij de andere. Op deze manier kan je je gas en elektra scheiden. Dit raden wij echter wel af. Het brengt alleen maar extra werk met zich mee en je bent ook altijd voordeliger uit wanneer je kiest voor gas én stroom. Toch benieuwd geworden? Bekijk dan hier onze speciale pagina voor de alleen gas contracten.
Stadswarmte

Alleen stroom

Het kan zo zijn dat je in een appartement of huis woont waarbij je geen losse gasaansluiting hebt. In dit geval maak je gebruik van stadswarmte. Hoewel dit zeer voordelig is kan je niet van alle gas en stroom aanbieding- en met korting gebruik maken. Als je dus alleen elektriciteit nodig hebt kan je het beste op zoek gaan naar een goedkope energieleverancier die daarbij toch een welkomstkorting geeft zoals Qurrent en de Nederlandse Energie Maatschappij.
stroom

Alleen gas

Het tegenovergestelde kan ook voorkomen: in sommige woningen is elektriciteit centraal geregeld en zal je op zoek moeten gaan naar goedkoop gas. Dit is niet altijd even makkelijk omdat in Nederland de gasprijzen hoger liggen dan de meeste Europese landen. We raden je dan ook aan om net als bij een elektriciteitsleverancier, op zoek te gaan naar een goedkope energieleverancier die ook korting geeft bij alleen gas.

Goedkoop gas en elektra

De prijzen voor gas en elektra veranderen voortdurend. Zo passen energieleveranciers bijna wekelijks hun prijzen aan. Ook is het mogelijk om ieder jaar weer over te stappen van leverancier. Onze tip: stap ook ieder jaar over! Op deze manier kan je het meeste besparen en kan je ieder jaar waar profiteren van de goedkoopste gas en elektra. Om het je gemakkelijker te maken, kan je bij ons alle leveranciers eenvoudig vergelijken. Hieronder zie je de meeste goedkope gas en elektriciteit contracten. Deze zijn gebaseerd op de laagste prijs op een gebruik van 2500 kWh en 1000 m3. Wil je meer leveranciers vergelijken of heb je meer wensen? Vul dan hierboven de postcode box in voor de goedkoopste gas en stroomleverancier.

EnergieleverancierPrijs per maandMeer info
Nuon96,08Bekijken
Essent97,68Bekijken
Eneco102,78Bekijken
Oxxio103,70Bekijken
PowerPeers104,00Bekijken

Gas en stroom vergelijken

Als je twijfelt over hoeveel energie je verbruikt, gebruik dan onze keuzehulp. Daarin kan je aangeven met hoeveel personen je in een huis woont, zodat je gelijk kan starten met gas en stroom vergelijken. Het aantal personen is bepalend voor je verbruik en dus op de totale energiekosten.

Goedkoopste energieleverancier van gas en elektriciteit

Wie niet te veel wil betalen voor zijn energie heeft er baat bij om te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier. Daarbij is het verstandig om te kiezen voor een 1 jarig contract zodat je niet te lang vast zit aan dezelfde energieleverancier. Zo kan je tijdig overstappen naar een leverancier die goedkopere energie aanbiedt.

De goedkoopste energieleverancier van gas en elektriciteit is verschillend per persoon. Dit komt omdat je verbruik de meeste invloed heeft op de prijs. Bekijk dus in de energievergelijker wie de goedkoopste leverancier voor jouw situatie is! De goedkoopste leverancier, staat bovenaan de vergelijker.

Ga je verhuizen, of wil je overstappen naar een andere energieleverancier? Dan is het handig om even te kijken wat de stappen zijn voor het verhuizen van je energieleverancier naar het nieuwe adres.

verhuizen energieleverancier
Goedkoop gas en stroom

Alle goedkope energieleveranciers

Hieronder zie je goedkope energieleveranciers die wij vergelijken. Deze leveranciers bieden goedkope groene stroom en gas aan. Sommige leveranciers bieden 100% NL groene stroom aan dat opgewekt is uit zonne-parken of windmolens van Nederlandse bodem.