Over ons

Wij vinden dat iedereen moet kunnen besparen op zijn energie. Daarom helpen wij jou met het vinden van het goedkoopste energie contract!

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge groep enthousiastelingen op het gebied van energie. Ook al zijn we jong, we hebben al wel ruim tien jaar ervaring in de vergelijkingsmarkt van energie. Naast energie, zijn we ook gespecialiseerd in internet en telecom. Deze website is onderdeel van Vergelijkgroep.

Door onze ervaring kunnen wij jou als consument informeren over alle ins- en outs van alle energieleveranciers en contracten. Zo helpen wij jou met alle vragen.

Onze kennis delen we met alle liefde. Want onze missie is dat ieder huishouden geld kan besparen op inmiddels één van de basis behoeften: een goede internetverbinding. Wij begrijpen dat je je vaste lasten graag zo laag mogelijk houdt, wij namelijk ook. Daarom helpen we je dan ook graag bij je zoektocht naar het goedkoopste energie contract.

Onafhankelijk energie vergelijken

Wij zijn geen onderdeel van een energieleverancier en baseren onze overzichten op een onafhankelijke manier. Bij ons kan je er van uit gaan dat we ons overzicht baseren op wie daadwerkelijk de goedkoopste energie aanbiedt en laten ons niet misleiden door commissie om een bepaalde leverancier hoger te zetten. Let op dat we vaak energiecontracten kunnen aanbieden die je niet standaard terugvindt op de websites van de energieleveranciers zelf. Nog meer voordeel en keuzevrijheid voor jou als consument dus.

Neem contact met ons op

Ons kantoor

  • Vergelijkgroep B.V
  • Brigittenstraat 22
  • 3512 KM te Utrecht

Vergelijk Keurmerk

Door de toename in energieleveranciers en energie vergelijkers merken wij dat er bij de consument behoefte is aan een nieuwe standaard van eerlijk en onafhankelijk vergelijken. Als onderdeel van het vergelijk keurmerk handhaaft de goedkoopste-energieleverancier.nl daarom altijd een objectief overzicht. Het overzicht in onze energie vergelijker wordt dan ook gebaseerd op een gemiddelde maandprijs waarbij de goedkoopste energie bovenaan komt te staan.

Alle goedkope energieleveranciers

Hieronder zie je goedkope energieleveranciers die wij vergelijken. Deze leveranciers bieden goedkope groene stroom en gas aan. Sommige leveranciers bieden 100% NL groene stroom aan dat opgewekt is uit zonne-parken of windmolens van Nederlandse bodem.