Over Oxxio

Oxxio behoort tot een van de goedkoopste energieleveranciers. Een moderne energieleverancier waar je al je energiezaken gemakkelijk met de Oxxio App regelt. Sluit jij ook een energiecontract af bij Oxxio?

Oxxio is een redelijk klein bedrijf, maar ze is wel onderdeel van de Eneco Groep. Bij Eneco Groep staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Vandaar dat Oxxio naast de super lage tarieven ook nog 100% groene stroom levert.

Daarnaast is een belangrijk onderdeel van Oxxio haar digitale dienstverlening. Ze zijn de enige digital only energieleverancier. Ze zijn daarom continu bezig met het verbeteren van haar dienstverlening.

Oxxio App

Wie vindt het niet fijn om controle te hebben over je eigen energieverbruik? Met de Oxxio App wordt het jou gemakkelijk gemaakt. De Oxxio App is namelijk heel makkelijk in gebruik, met overzichtelijke grafieken zie je precies wat je de afgelopen dagen, weken of maand hebt verbruikt. Is je verbruik omhoog of juist omlaag gegaan? Je kunt het termijnbedrag zelf wijzigen, waardoor je nooit meer voor verrassingen komt te staan aan het einde van het jaar. En mocht je toch nog vragen hebben.. energiebuddy O. is 24/7 beschikbaar om antwoord te geven op al jouw vragen.

Oxxio tarieven

Oxxio biedt op dit moment verschillende energiecontracten tegen super lage tarieven aan. Vraag jij je af wat je gaat betalen bij Oxxio? Vul dan meteen je postcode en verbruik in de postcodecheck hieronder in. We tonen je alle actuele Oxxio tarieven van 2024 en laten je het totale aanbod van energiecontracten van Oxxio zien. Zo zie je snel en gemakkelijk welk energiecontract van Oxxio het goedkoopste is voor jou.

Oxxio energie

Naast de lage energietarieven heeft Oxxio ook energie aanbiedingen. Met een mooie korting of cashback kun je nóg minder betalen voor je energie. Wil je liever een cadeau bij je energiecontract? Oxxio heeft af en toe ook een energie aanbieding met cadeau.
Voor bestaande klanten van Oxxio zijn er geen speciale aanbiedingen. Je krijgt als je er om vraagt wel een verlengaanbod, maar voor bestaande klanten geldt vrijwel altijd dat overstappen het meest voordelig is. Je kunt daarom het beste energie vergelijken om te zien wie voor jou de goedkoopste energieleverancier is.

oxxio-windmill

Populairste Oxxio aanbiedingen van dit moment

Aanbieding Contract Prijs p.m.
1 jaar vast 1 jaar 182,57 Bekijk
3 jaar vast 3 jaar 191,19 Bekijk

Oxxio gas en stroom

Je ontvangt als klant van Oxxio altijd 100% groene stroom. De groene stroom is afkomstig van Europese windmolens. Oxxio heeft bewust gekozen voor Europese groene stroom omdat ze daardoor hun energie alsnog tegen een scherpe prijs kunnen leveren. Naast de groene stroom krijg je standaard gas.

Overstappen naar Oxxio

Wil je overstappen naar Oxxio, check dan eerst de einddatum van je huidige contract. Wanneer je overstapt naar Oxxio maak je automatisch gebruik van de overstapservice. Dit wil zeggen dat je huidige leverancier samen met Oxxio jouw overstap regelt en jij je handen vrij hebt.

Je nieuwe contract gaat pas in op het moment dat je oude contract afloopt en is de tussentijd kom je nooit zonder gas of stroom te zitten. Houdt wel rekening met een maximale opzegtermijn van 30 dagen. Vind je overstappen spannend? Je hebt na je aanmelding bij Oxxio altijd 14 dagen bedenktijd en zit voor die tijd nergens aan vast.

Naar Oxxio

    Waarom klanten voor Oxxio kiezen:

  • Super lage energietarieven
  • Echte groene stroom uit Europa
  • Inzicht in energieverbruik met de Oxxio App