Goedkoopste gas & stroom Leverancier

Omdat we vinden dat energie al genoeg kost zoeken we voor jou de goedkoopste energieleverancier voor gas en elektriciteit uit. Het aanbod op de energiemarkt is enorm, vandaar dat wij zorgvuldig een overzicht van de goedkoopste energieleveranciers samenstellen op basis van jouw verbruik.

Goedkoopste gas en stroom

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres het goedkoopste gas en stroom contract.

Postcode
Huisnummer

Goedkope gas en stroom

Vind hier je goedkope gas en stroom contracten. Vergelijk alle energietarieven van deze maand en vind de goedkoopste energieleverancier. Het vergelijken van energiecontracten en overstappen is enorm eenvoudig. Vul meteen de postcode box in, stap over en begin met besparen! Wil je meer weten over hoe gas en stroom vergelijken werkt? Hieronder geven we je extra informatie.

Goedkope stroom

Ben je op zoek naar goedkope stroom? In dit geval ben je bij ons aan het juiste adres! Wordt je huis verwarmd door bijvoorbeeld een warmtepomp of maak je gebruik van stadsverwarming? Dan ben je uiteraard alleen op zoek naar goedkope stroom. Bekijk onze speciale pagina voor een compleet overzicht van alleen stroom contracten. Wie de goedkoopste stroomleverancier voor jou is, ligt in eerste instantie aan je verbruik per jaar. Maar vergelijk ook energieleveranciers die een korting op stroom aanbieden en vind het goedkoopste stroom contract!

Goedkope gas

In principe is het mogelijk om gas en stroom van verschillende leveranciers af te nemen. Zo kun je kiezen voor goedkope gas bij de ene leverancier en goedkope stroom bij de andere. Op deze manier kun je je gas en elektra scheiden. Dit raden wij echter wel af. Het brengt administratief extra werk met zich mee en je bent bovendien altijd voordeliger uit wanneer je kiest voor zowel gas én stroom. Leveranciers geven namelijk vrijwel nooit een korting op contracten met alleen gas. Toch benieuwd geworden? Bekijk dan hier onze speciale pagina voor de alleen gas contracten.
Stadswarmte

Alleen stroom

Woon je in een appartement of huis zonder losse gasaansluiting? Dan maak je gebruik van blokverwarming of stadswarmte. Hoewel dit zeer voordelig is, kun je niet van alle gas en stroom aanbiedingen met korting gebruik maken. Wanneer je alleen elektriciteit nodig hebt, kun je het beste op zoek gaan naar een goedkope energieleverancier voor alleen stroom die daarbij toch een welkomstkorting geeft, zoals Qurrent en de Nederlandse Energie Maatschappij.
stroom

Alleen gas

Het tegenovergestelde kan ook voorkomen: in sommige woningen is elektriciteit centraal geregeld en zul je op zoek moeten gaan naar goedkoop gas. Dit is niet altijd even makkelijk omdat in Nederland de gasprijzen hoger liggen dan in de meeste Europese landen. Hoef je zelf alleen gas te regelen? Dan raden we aan om net als bij een elektriciteitsleverancier op zoek te gaan naar een goedkope energieleverancier die ook korting geeft op alleen gas.

Goedkoop gas en elektra

De prijzen voor gas en elektra veranderen voortdurend. Zo passen energieleveranciers bijna wekelijks hun prijzen aan en is het voor jou mogelijk om ieder jaar over te stappen naar de goedkoopste leverancier. Onze tip: stap ook ieder jaar over! Op deze manier bespaar je het meest op je energiekosten en profiteer je ieder jaar opnieuw van het goedkoopste gas en elektra. Om het je makkelijker te maken vergelijk je bij ons eenvoudig alle leveranciers. In het overzicht hieronder vind je de meest goedkope gas en elektra contracten. Deze zijn gebaseerd op de laagste prijs bij een verbruik van 2500 kWh en 1000m3 gas. Wil je meer leveranciers vergelijken of heb je specifieke wensen? Vul dan de postcode box hieronder in voor de goedkoopste gas en stroom leverancier.

EnergieleverancierPrijs per maandMeer info
Vattenfall105,86Bekijken
Essent109,23Bekijken
Oxxio111,80Bekijken
NLE114,11Bekijken
Energiedirect114,14Bekijken

Gas en stroom vergelijken

Twijfel je over hoeveel energie je verbruikt? Gebruik dan onze keuzehulp. Daarin geef je aan met hoeveel personen je in huis woont en kun je gelijk starten met gas en stroom vergelijken. Het aantal personen is bepalend voor je verbruik en dus op de totale energiekosten.

Goedkoopste energieleverancier van gas en elektriciteit

Wie niet te veel wil betalen voor energie heeft er baat bij om te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier. Daarbij is het verstandig om te kiezen voor een 1-jarig contract zodat je niet te lang vast zit aan dezelfde energieleverancier. Zo stap je tijdig over naar een nieuwe leverancier die op dat moment goedkopere energie aanbiedt.

De goedkoopste energieleverancier van gas en elektriciteit is verschillend per huishouden. Dit komt omdat je verbruik de meeste invloed heeft op de prijs. Bekijk daarom in de energievergelijker wie de goedkoopste leverancier voor jouw situatie is. De goedkoopste leverancier staat altijd bovenaan in de vergelijker.

Ga je verhuizen, of wil je overstappen naar een andere energieleverancier? Dan is het handig om even te kijken wat de stappen zijn voor het verhuizen van je energieleverancier naar je nieuwe adres.

verhuizen energieleverancier
Goedkoop gas en stroom

Alle goedkope energieleveranciers

Hieronder zie je goedkope energieleveranciers die wij vergelijken. Deze leveranciers bieden goedkope groene stroom en gas aan. Sommige leveranciers bieden 100% NL groene stroom aan dat opgewekt is uit zonne-parken of windmolens van Nederlandse bodem.