Goedkoopste stroom en gas

Omdat we vinden dat energie al genoeg kost zoeken we voor jou de goedkoopste energieleverancier elektriciteit en gas uit.

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres het goedkoopste gas en stroom contract.

Postcode
Huisnummer
Vergelijk keurmerk
Keuze.nl website Overstappen zonder zorgen
Vergelijkgroep website
Thuiswinkel partner Eerlijk vergelijken
Kiyoh beoordeling 9.1
Klantenbeoordeling Onze bezoekers over ons

Goedkoop gas en stroom

Het aanbod op de energiemarkt is enorm. Daarom stellen wij zorgvuldig een overzicht van de goedkoopste energieleveranciers samen op basis van jouw verbruik. Zo ben je hier op het juiste adres voor goedkope gas en stroom contracten. Vergelijk alle energietarieven en kortingen van deze maand en vindt de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie.

Goedkoop gas en elektra vergelijken

Dit zijn de goedkoopste gas en elektra leveranciers van dit moment

Leverancier Korting Maandprijs
€340,00
korting
€154,24
per maand
Bekijk
€0,00
korting
€161,79
per maand
Bekijk
€240,00
korting
€163,44
per maand
Bekijk
€0,00
korting
€166,16
per maand
Bekijk
€190,00
korting
€166,31
per maand
Bekijk

* De maandprijs is gebaseerd op een gemiddeld verbruik van 2500 kWh stroom en 1000m3 gas per jaar bij een 1-jarig contract

De prijzen voor gas en elektra veranderen bijna wekelijks voor nieuwe energieklanten. Zo passen energieleveranciers regelmatig hun energieprijzen voor de levering van gas en stroom aan, en komen ze met nieuwe kortingsacties. Hierdoor is het ieder jaar opnieuw mogelijk om over te stappen naar de goedkoopste energieleverancier. Op deze manier bespaar je het meeste op je energiekosten en ben je voordeliger uit met het goedkoopste gas en elektra.

Wil je weten wat je precies gaat betalen? Gebruik dan onze vergelijker, vul je postcode en verbruik in en je ziet direct wat je maandelijkse kosten zijn.

Stadswarmte

Alleen stroom

Wordt jouw woning verwarmd met blok- of stadsverwarming? Of ben je al van het gasnetwerk afgehaald? Dan ben je alleen vrij om een stroomleverancier te zoeken. Dit betekent dat je geen gebruik kunt maken van alle aantrekkelijke aanbiedingen met flinke korting op een vast gas en stroom contract.

Maar toch kun je ook met alleen stroom overstappen op een mooie aanbieding. Steeds vaker geven energieleveranciers namelijk óók een mooie korting op alleen stroom contracten. Deze korting bedraagt vaak de helft van de korting voor een vast gas en stroom contract. Zonde om ook met alleen stroom niet eerst even te vergelijken!

stroom

Alleen gas

Het tegenovergestelde van alleen stroom kan ook voorkomen: dat elektriciteit centraal geregeld is en je op zoek moeten gaan naar goedkoop gas. Dit is niet altijd even makkelijk omdat in Nederland de gasprijzen een stuk hoger liggen dan in de meeste Europese landen.

Hoef je zelf alleen gas te regelen? Dan raden we aan om net als bij een stroomleverancier op zoek te gaan naar een goedkope energieleverancier die ook korting geeft op alleen gas. Ze zijn er zeker, en wij hebben de goedkoospte gasleveranciers voor je op een rijtje gezet.

Twee losse energiecontracten?

Heb je zowel gas en stroom nodig voor jouw woning? Dan is het vrijwel nooit voordeliger om twee losse contracten af te sluiten. Waarom?

Maar heel weinig gasleveranciers geven een welkomstkorting, terwijl gas duurder is dan stroom. En omdat de korting op je stroomcontract vaak maar tot de helft bedraagt van de welkomstkorting op een vast gas en stroom scontract, is het zelden beter voor je portemonnee.

Goedkope stroom

Ben je op zoek naar goedkope stroom? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij volgen nauwlettend de stroomtarieven voor nieuwe klanten en houden ze up-to-date. Zo kun jij makkelijk zien bij welke met gas en stroom contracten energieleveranciers goedkope stroom leveren op basis van de laagste levergingstarieven en het laagste vastrecht.

Goedkope stroom is steeds vaker ook groene stroom. Je betaalt als consument lang niet altijd een méérprijs voor 100% groene stroom van Nederlandse bodem, of groene stroom uit Europa. Energieleveranciers verwelkomen jou natuurlijk graag als nieuwe groene klant met regelmatig een flinke korting en de overheid subsidieert groene stroom producenten. Zo maak je een verantwoorde keuze én krijg je goedkope stroom geleverd!

Goedkoop gas

Gas wordt met de jaren steeds duurder. Zuiniger met gas omgaan is één manier om je energiekosten laag te houden. Maar heb jij nog een gasaansluiting thuis, dan raden wil waarschijnlijk ook overstappen naar een energieleverancier met goedkoop gas. Wij helpen je daarom met het vinden van de goedkoopste gas en stroom contracten. Zo betaal jij de laagste leveringstarieven voor gas.

Waar gas het goedkoopst is, is ook een beetje geluk hebben. De gasprijs is namelijk gekoppeld aan je gasregio. Onder welke gasregio je valt, is direct afhankelijk van je postcode. Vul de postcodebox en je verbruik hieronder in, dan laten wij je meteen zien wie de goedkoopste gas en stroom leverancier voor jouw situatie is.

Gas en stroom vergelijken

Vind meteen het goedkoopste gas en stroom op jouw adres. Vul je postcode in en geef aan uit hoeveel personen jouw huishouden bestaat. Weet je je exacte gas en stroom verbruik? Nog beter! Daarmee kunnen we je een exacte indicatie geven van je energiekosten bij de goedkoopste energieleverancier.

Goedkoopste energie

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier is de slimste keuze als je minder wil gaan betalen voor gas en stroom. Wij adviseren om over te stappen naar een 1-jarig vast contract voor gas en stroom. Zo zit je niet te lang vast aan dezelfde energieleverancier en kun je tijdig weer overstappen naar een nieuwe leverancier die op dat moment de goedkoopste energie aanbiedt.

Wie de goedkoopste energieleverancier van gas en elektriciteit is verschilt per huishouden, afhankelijk van je verbruik en postcode. Met slechts een paar minuten vergelijken weet jij wie de goedkoopste energie voor jouw situatie levert. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan in de vergelijker, niet te missen dus!

Ga je binnenkort verhuizen? Dan is het handig om even te kijken wat de stappen zijn voor het verhuizen van je energieleverancier naar je nieuwe adres.

goedkoospte energie