Wil je een kado bij je energie contract ontvangen? Vergelijk dan de talloze leuke aanbiedingen van leveranciers! Je kunt vaak kiezen voor cadeaubonnen, tablets, slimme thermostaten, een Playstation en nog veel meer. Zo zit er voor iedereen wel wat bij. Bekijk hieronder het overzicht van alle energie met kado deals.

Energieleveranciers met cadeau vergelijken

We hebben alle actuele aanbiedingen met een kado voor je klaargezet. Hierbij zie je de prijs per maand, hoelang het contract duurt en uiteraard het cadeau. Zit er een kado bij waarvan je graag gebruik wil maken? Via de knop ‘Bekijk’ kom je terecht bij het aanmeldformulier van de leverancier. De prijzen bij het contract zijn gebaseerd op een verbruik van 2500 kWh stroom en 1100 m3 gas.

Energiedirect
Energiedirect
130,30 p/m
1 jaar vaste tarieven Met €130 PSV tegoed
Engie
Engie
131,30 p/m
3 jaar vaste tarieven Nu met € 100 Klus Cadeau
Essent
Essent
133,00 p/m
1 jaar vaste tarieven Gratis Bol.com kaart t.w.v. € 150,-
Nuon
Nuon
134,27 p/m
1 jaar vaste tarieven Cadeau t.w.v. € 250 tot € 320
Essent
Essent
135,01 p/m
3 jaar vaste tarieven Gratis Hue pakket t.w.v. € 200

Energie met tablet

Energie met tablet Ontvang je liever iets anders dan een cadeaubon? Je kunt ook kiezen voor energie met een tablet! Regelmatig komen leveranciers met acties waarbij ze een gratis tablet weggeven bij een energiecontract. In veel gevallen zijn dit ook nog eens A-merken, zoals Samsung. Zit de tablet die je wilt er niet tussen? Dan kan je natuurlijk altijd nog kiezen voor een cadeaubon en zelf een tablet uit kiezen!

Goedkope energie met een cadeau

Naast de goedkope energie contracten met kado hierboven, bieden veel leveranciers ook hoge kortingen en cashbacks aan. Zo krijg je bijvoorbeeld een paar honderd euro op je bankrekening teruggestort na een jaar. Dus, heb je liever een energiecontract met kado of korting?

Let op dat de keuze voor een kado beperkt is als je kiest voor alleen stroom. Wel geven veel leveranciers een korting bij alleen stroom. Heb je dus stadswarmte of geen gasaansluiting thuis, dan raden we je aan om de goedkoopste stroomleverancier met korting uit te zoeken. Zo profiteer je van goedkope stroom met extra voordeel.

Heb je liever een mooie korting dan een kado bij je energie? Ga dan gas en stroom vergelijken.Zo vind je eenvoudig de goedkoopste contracten op jouw adres met kortingen oplopend tot wel € 330,-. Tip: Stap jaarlijks over van energieleverancier zodat je ieder jaar weer een hoge korting ontvangt.

“Wie jaarlijks overstapt naar een andere leverancier voor stroom kan blijven profiteren van een welkomstkorting. Gezien steeds meer apparaten en ook de verwarming afhankelijk worden van stroom is het wel zo prettig dat je hier zo min mogelijk voor betaalt.

Alle goedkope energieleveranciers

Hieronder zie je goedkope energieleveranciers die wij vergelijken. Deze leveranciers bieden goedkope groene stroom en gas aan. Sommige leveranciers bieden 100% NL groene stroom aan dat opgewekt is uit zonne-parken of windmolens van Nederlandse bodem.