Energie met kado

Wil je overstappen van energieleverancier met een kado? Dat kan. Bekijk het totale overzicht van energie met kado acties van alle leveranciers, en stap over met het leukste energie kado voor jou.

Vergelijk keurmerk
Keuze.nl website Overstappen zonder zorgen
Vergelijkgroep website
Thuiswinkel partner Eerlijk vergelijken
Kiyoh beoordeling 9.1
Klantenbeoordeling Onze bezoekers over ons

Energieleveranciers met kado vergelijken

Overstappen van energieleverancier is natuurlijk nog leuker wanneer je er iets voor terugkrijgt. Energieleveranciers snappen dan ook dat ze hun best moeten doen om jou als nieuwe klant binnen te halen. En hoe kunnen ze dat beter doen dan met leuke kado acties? Precies!

Energieleveranciers met kado bieden acties met een cadeaubon aan of met een kado. Dat laatste is handig wanneer je al een specifiek kado op je wishlist had staan. Kies je liever zelf een kado uit? Bekijk dan eens de cadeaubon acties met de grootste webwinkels van Nederland. Het aanbod aan energie met kado acties bekijk je hieronder.

Wat voor kado aanbieding wil je?

Let op: door de energiecrisis is het aanbod op dit moment niet zoals je gewend bent. Leveranciers bieden op dit moment geen contracten aan met kado. Wel zijn er leveranciers die een welkomstkorting aanbieden. Bekijk het overzicht hieronder.

Overstappen energie met kado

Wil je overstappen met één van de toffe kado acties? Je overstap heb je zo in gang gezet. Hoe werkt dat? Heel simpel. In drie stappen ben je overgestapt, we leggen het je uit. Zo profiteer jij binnenkort van gunstige energieprijzen, en heb je je favoriete energie kado binnen een paar weken in huis!

Overstappen energie met kado in het kort:

Stap 1. Check of je al contractvrij bent

Check eerst even je huidige contract. Loopt je de contractdatum bijna af, of is de einddatum zelfs al verstreken? Dan kun gebruik maken van een kado aanbieding.

Stap 2. Kies je kado aanbieding en meld je aan

Kies het kado uit dat je voor ogen hebt en bekijk je maandprijs aan de hand van je verbruik en postcode. Meld je vervolgens aan met het online aanmeldformulier via de link bij de aanbieding.

Stap 3. Controleer je eindafrekening

Geef alleen als je nog geen slimme meter hebt nog even je meterstanden door aan je nieuwe leverancier. Controleer als laatste je eindafrekening en alles is geregeld!

Energie met cadeau

Het beste energie kado verdient een speciaal plekje. Daarom houden wij van de redactie regelmatig energie kado acties tegen het licht om de beste kado actie er uit te halen.

Energiecadeau XL van Vattenfall

Als er één energie kado actie met kop en schouders boven de rest uitsteekt op dit moment is het de energiecadeau XL aanbieding van Vattenfall. Daarmee mag je bij een 1-jarig energiecontract een kado uitzoeken met een waarde van € 250,- tot € 350,-. Dit is de hoogste kadowaarde van dit moment. Het mooie aan de XL actie is dat het niet de minste kado's zijn waar je uit kunt kiezen, en er eigenlijk voor iedereen wel wat bij zit. Of het nou de nieuwste spelcomputer is of een huishoudelijk apparaat dat je niet in je keuken mag missen.

Bovendien heeft Vattenfall het slim bekeken met deze actie door ook een cadeaubon van Bol.com t.w.v. 200,- als mogelijkheid te kiezen. Want zit je favoriete kado er niet bij, maar zou je wel een kado willen ontvangen? Dan kun je met deze cadeaubon zelf lekker gaan shoppen binnen het ruime aanbod van Bol.com. Geen andere energieleverancier heeft een cadeaubonwaarde van € 200,- bij een 1-jarig gas en stroom contract. Scherpe deal dus!

Energiecadeau XL keuze kado's:

  • LG televisie
  • Bol.com cadeaubon
  • Apple Airpods 2 met oplaadcase
  • Samsung Galaxy Tab A 10.1 4G 32GB
  • Philips Airfryer XXL
  • Lenovo 2nd Gen laptop "11,6

Beoordeling kado aanbieding

We beoordelen de energiecadeau XL actie met 4,5 sterren van 5.

Energiecadeau beoordeling

Energie met korting

Naast alle energie kado acties, kun je ook overstappen naar een goedkope energieleverancier met korting. Want betaal je liever gewoon de laagste energierekening? Overweeg dan om over te stappen met een welkomstkorting of cashback.

Welkomstkorting & cashback

Bij energie met korting betaal je meestal niet alleen de laagste vaste energieprijzen, daarbovenop doen leveranciers ook nog eens een flinke eenmalige korting oplopend tot honderden euro’s, waarmee je totale besparing vaak groter is dan met een energiecontract met kado.

Een welkomstkorting of cashback actie varieert meestal tussen de € 100,- en € 350,- euro op een energiecontract met gas en stroom. Om te kunnen profiteren van energie met korting dien je eigenlijk altijd kiezen voor bepaalde tijd contract. Zo geven leveranciers korting op een energiecontract voor 1 jaar of 3 jaar. Het komt niet vaak voor dat je korting krijgt op een onbepaalde tijd contract.

Alleen stroom met korting

Krijg je thuis je warmte geleverd door middel van stadsverwarming? Dan hoef je zelf alleen een stroomleverancier te kiezen. Wist je dat je óók met alleen stroom kunt overstappen met een mooie korting?

Het aanbod van kortingsacties met alleen stroom is wel aanzienlijk kleiner dan bij gas en stroom contracten. Ook is de korting of cashback lager omdat je maar één product afneemt. Toch kun je met een beetje geluk ook met een mooie korting van stroomleverancier wisselen.