Iedereen heeft een energieleverancier nodig. Het is dan ook mooi meegenomen als deze je een kado aanbieden bij een gas en stroom contract. Waar men wel op moet letten is dat een energie contract met een kado minder voordelig is dan een contract met een hoge welkomstkorting. In feite is het kado niet geheel gratis, maar krijg je deze wel tegen een gereduceerde prijs. Mocht je nu bijvoorbeeld net een nieuwe televisie nodig hebben, dan is het handig als je een cadeaubon kan gebruiken om hier minder voor te betalen.

Goedkoopste energieleverancier met cadeaubon

Heb je niet alleen een nieuwe energieleverancier nodig, maar ook een nieuw product bij Bol.com? Dan hebben wij hieronder twee aanbiedingen voor je. Bij Energieleveranciers Essent en EnergieDirect kan je nu de goedkoopste energie in combinatie met een kado krijgen.

Essent energie
Essent
114,41 p/m
3 jaar vaste tarieven
gratis bol.com bon t.w.v. € 200,-
Dealdirect bol.com actie
Energiedirect
112,50 p/m
1 jaar vaste tarieven
Bol.com bon van €75,-

Goedkoopste energieleverancier met gratis tablet

Heb je altijd al een tablet gewild? Dan kan je in plaats van een cadeaubon ook kiezen voor de goedkoopste energieleverancier met een gratis tablet. Momenteel biedt alleen Essent een gratis tablet actie aan. Ze hanteren een contractduur van 1 jaar voor de tablet actie. Hierdoor zit je niet te lang vast aan een contract en kan je na 3 jaar weer een nieuwe energie actie uitzoeken waarbij je een cadeau krijgt.

Essent samsung tablet actie

Goedkoopste energieleverancier met gratis voetbalshirt

Steeds meer energieleveranciers sponsoren voetbalclubs. Soms tot onvrede van klanten, voor andere weer een mooie kans om het nieuwste clubshirt gratis te krijgen. Momenteel zijn Engie, Energiedirect en Qurrent sponsors van voetbalclubs in de Eredivisie. Hieronder zie je de kosten voor een gas en stroom contract met een voetbalshirt per leverancier.

Energie met gratis PSV shirt

Als PSV fan kan je nu goedkope energie krijgen van EnergieDirect. Wanneer je een 2 jaar contract afneemt steun je niet alleen je club, je krijgt namelijk ook het nieuwste PSV shirt gratis met een € 50,- fanstore tegoed dat je aan coole PSV accessoires kan besteden. Deze actie is ideaal voor als jij, je zoon, dochter of partner een echte PSV fan is. Je kan het shirt natuurlijk ook als cadeau geven aan iemand anders met een leuke extra uit de fanstore.

PSV energie actie
Energiedirect PSV actie
Energiedirect
104,00 p/m
1 jaar vaste tarieven
gratis PSV Shirt

Zodra de 14 dagen bedenktijd voorbij zijn ontvang je binnen 1 week een PSV-cadeaukaart t.w.v. € 135,-. Hiermee kan je zelf het PSV-shirt in de fanstore bestellen. Je hoeft dus niet lang te wachten op dit cadeau. Deze actie geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten die kiezen voor gas en stroom. Mocht je geen gasaansluiting hebben, dan krijg je alleen een gratis PSV shirt als je een 3 jaar contract afneemt.
» bekijk hier een alternatieve EnergieDirect aanbieding

Energie met Feyenoord shirt

Qurrent sponsort sinds kort voetbalclub Feyenoord. Bij deze energieleverancier krijg je 100% groene energie geleverd tegen een lage prijs. Bovendien investeert Qurrent veel in lokale initiatieven voor een schoner milieu. Als jij het belangrijk vind dat je energieleverancier zich echt inzet voor duurzaamheid, dan is Qurrent een uitstekende keuze.

Feyenoord energie actie
Qurrent Feyenoord actie
Qurrent
110,13 p/m
3 jaar vaste tarieven
gratis Feyenoord Shirt

14 dagen na je aanmelding kan jij het Feyenoord shirt bestellen. Je kunt de tegoedbon besteden bij de Feyenoord fanshop en zo je shirt bestellen.
» bekijk hier een alternatieve Qurrent aanbieding

Energie met PEC Zwolle trainingsjack

Houd je van PEC Zwolle en een langdurig energie contract? Dan biedt Engie je nu de kans om goedkope energietarieven 3 jaar lang vast te leggen. In ruil daarvoor steun jij je favoriete club en krijg je een officieel trainingsjack van PEC Zwolle cadeau t.w.v. € 90,-.

PEC Zwolle energie actie
Engie PEC Zwolle actie
Engie
112,90 p/m
3 jaar vaste tarieven
gratis PEC Shirt

Let op: het betreft hier een op = op actie. Wanneer de jacks uitverkocht zijn kan je deze niet meer krijgen via Engie. Wees er dus snel bij. Het trainingsjack krijg je na 14 dagen van het afsluiten van je energiecontract opgestuurd naar jou thuis. Mocht je binnen 1 jaar het energiecontract bij Engie op willen zeggen, dan kan Engie je de waarde van het trainingsjack in rekening brengen wanneer je het jack al ontvangen hebt. Om in aanmerking van de actie te komen dien je een nieuwe klant te zijn die zowel gas als stroom afneemt.
» bekijk hier een alternatieve Engie aanbieding

De energiekosten voor stroom en gas zijn gebaseerd op een verbruik van 3500 kWh en 850 m3. Let op dat je geen kado krijgt als je kiest voor alleen stroom. Heb je dus stadswarmte of geen gasaansluiting, dan is het raadzaam om de goedkoopste stroomleverancier met een korting uit te zoeken. Zo profiteer je van goedkope stroom met extra voordeel.

Wil je liever geen kado bij je energie? Ga dan gas en stroom vergelijken. Hier vind je eenvoudig de goedkoopste contracten voor op jouw adres met kortingen tot wel € 330,-. Tip: Stap jaarlijks over van energieleverancier zodat je ieder jaar weer een hoge korting ontvangt.

“Wie jaarlijks overstapt naar een andere leverancier voor stroom kan blijven profiteren van een welkomstkorting. Gezien steeds meer apparaten en ook de verwarming afhankelijk worden van stroom is het wel zo prettig dat je hier zo min mogelijk voor betaalt.

Alle goedkope energieleveranciers

Hieronder zie je goedkope energieleveranciers die wij vergelijken. Deze leveranciers bieden goedkope groene stroom en gas aan. Sommige leveranciers bieden 100% NL groene stroom aan dat opgewekt is uit zonne-parken of windmolens van Nederlandse bodem.