Goedkoopste-energieleverancier.nl is een website die is opgericht door een groep energie fanatiekelingen. Zij zorgen ervoor dat de prijzen up to date worden gehouden en dat jij antwoord krijgt op alle vragen omtrent energieleveranciers, contracten en meer.

De kennis die wij bezitten over de energieleveranciers delen we gratis met jou zodat jij geld kan besparen op je energierekening. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een goedkope energieleverancier en helpen je daar graag bij. Let op dat we vaak energiecontracten kunnen aanbieden die je niet standaard terugvindt op de websites van de energieleveranciers zelf. Nog meer voordeel en keuzevrijheid voor jou als consument dus.

Onafhankelijk energie vergelijken

Wij zijn geen onderdeel van een energieleverancier en baseren onze overzichten op een onafhankelijke manier. Bij ons kan je er van uit gaan dat we ons overzicht baseren op wie daadwerkelijk de goedkoopste energie aanbiedt en laten ons niet misleiden door commissie om een bepaalde leverancier hoger te zetten.

Vergelijk keurmerk: Eerlijk en onafhankelijk

Door de toename in energieleveranciers en energie vergelijkers merken wij dat er bij de consument behoefte is aan een nieuwe standaard van eerlijk en onafhankelijk vergelijken. Als onderdeel van het vergelijk keurmerk handhaaft de goedkoopste-energieleverancier.nl daarom altijd een objectief overzicht. Het overzicht in onze energie vergelijker wordt dan ook gebaseerd op een gemiddelde maandprijs waarbij de goedkoopste energie bovenaan komt te staan.

De prijsopbouw kan je bij ons in één klik inzien en de tarieven die wij hanteren voor gas en elektriciteit zijn rechtstreeks terug te vinden op de websites van de energieleveranciers zelf. Wist je overigens dat de prijzen bij ons vaker accurater zijn dan bij de leveranciers zelf? Onlangs konden we Qurrent en de Nederlandse Energie Maatschappij informeren dat ze de verkeerde netbeheerkosten deden berekenen op hun website. Naar aanleiding van onze telefoongesprekken hebben ze deze gelijk gecorrigeerd.

Contact met ons team

Ons team staat altijd open voor feedback op onze website, energie vergelijker en de content. Het liefst bieden we je een product aan dat zo gebruiksvriendelijk mogelijk is en daar hebben we jou hulp bij nodig. Mis je dus nog een onderdeel of bepaalde informatie? Laat het ons dan weten:

Telefoon: 030 207 2121
E-Mail: mail ons
KVK: 66000041

Vergelijkgroep B.V.
t.a.v. Goedkoopste-energieleverancier.nl
Brigittenstraat 22
3512KM Utrecht
Nederland

Alle goedkope energieleveranciers

Hieronder zie je goedkope energieleveranciers die wij vergelijken. Deze leveranciers bieden goedkope groene stroom en gas aan. Sommige leveranciers bieden 100% NL groene stroom aan dat opgewekt is uit zonne-parken of windmolens van Nederlandse bodem.