Energieleverancier awards 2018

In een markt waar zoveel energieleveranciers actief zijn is het lastig om een keuze te maken. Daarom reiken wij jaarlijks prijzen uit aan de best beoordeelde energieleveranciers van Nederland.

bekijk de uitslag

Wie is de groenste energieleverancier?

We begrijpen dat het milieu belangrijk voor je is en je daar graag aan bijdraagt. Daarom hebben wij de groenste energieleverancier uitgekozen die ook nog eens een goedkoop energie contract aanbiedt.

Ontdek Greenchoice, een ‘klein, ‘jong’ en strak georganiseerde energieleverancier waarbij je als klant altijd voorop staat. En dat is niet te missen: Greenchoice is namelijk maar liefst 4 keer uitverkozen tot meest klantvriendelijke energieleverancier.

Bovendien is Greenchoice al 17 jaar een groene en betrouwbare partij op de energiemarkt met hoge groene ambities. Zo droomt Greenchoice ervan dat je als klant uiteindelijk eigen baas wordt over je energie en helpt haar klanten daar graag bij.

Wat mag je verwachten van groenste energieleveranicer Greenhoice?

Greenchoice levert uiteraard 100% groene energie aan al haar klanten. Alle groene stroom wordt inmiddels in Nederland opgewekt. Groene stroom bij Greenchoice bestaat voor 90% uit windenergie en voor 10% uit biomassa.

Alle gas is daarnaast 100% bos gecompenseerd. Door de aanplant van nieuwe bossen zorgt Greenchoice voor een flinke reductie in de CO2 uitstoot en zo kun jij fijne boswandelingen blijven maken. Lang leve de natuur!

Wat klanten zeggen over Greenchoice

“Bij mijn overstap naar Greenchoice ben ik bijzonder goed geholpen. Daardoor was de overstap zo geregeld. 100% groene energie voelt goed en ik zou graag over een tijdje ook eigen zonnepanelen willen op mijn huis. De gedachte dat ik daarvoor ook terecht kan bij Greenchoice en zij me helpen de beste keuze te maken is fijn.”~ Co uit: Amstelveen
Greenchoice energie
Greenchoice
113,73 p/m
1 jaar vaste tarieven
geen

Waarom Greenchoice een goede keus is

Greenchoice Logo
Hard op weg naar 100% groene energie uit Nederland
Op een makkelijke manier slim besparen met de BOKS app
Verkozen tot meest duurzame merk van Nederland
Maar liefst 4 keer uitgeroepen tot klantvriendelijkste energieleverancier

Als klant van Greenchoice sluit je je ook eenvoudig aan bij een groene energie coöperatie. Samen met lokale bewoners ga je aan de slag met het opwekken van duurzame energie. De opbrengst komt ten goede aan de lokale leefomgeving. Greenchoice steunt maar liefst 50 van deze groene coöperaties.

Wordt je eigen energieproducent bij Greenchoice

Vraag een gratis offerte aan voor duurzame en eerlijke zonnepanelen of warmtepomp
Stel samen met Greenchoice het beste pakket voor jou samen

Al 4 jaar op rij de meest klantvriendelijke groene energieleverancier van Nederland

Greenchoice streeft ernaar op al je vragen een helder antwoord te geven en zoeken samen met je naar de beste oplossingen.

bekijk pakket

Wie is de beste energieleverancier?

Spendeer je liever wat meer geld aan je gas en stroom als je hiervoor een goede service krijgt? Ontmoet Nuon, de energieleverancier waarbij je als trouwe klant extra korting krijgt op stroom en geniet van een goede service.

nu tijdelijk: 250 euro korting!

“Misschien niet de allergoedkoopste maar voor die paar euro per maand wel uitstekende klantenservice met deskundige medewerkers! Wil je bijvoorbeeld uitstel van betaling dan is dit nooit een probleem, ook niet al is dit bijvoorbeeld 5 x achter elkaar. Probeer dat nog maar eens ergens anders tegenwoordig, vaak is een keer al een probleem.

~ Leonard uit: Oosterland
Nuon energie
Nuon
96,08 p/m
1 jaar vaste tarieven
250,- welkomstkorting

Waarom Nuon de beste is

Nuon Logo
5% korting op levering van stroom
Maandelijkse winacties voor klanten
Uitstekende klantenservice

Als klant van Nuon kan je maandelijks leuke prijzen winnen zoals dagjes uit of electronische apparaten. Bovendien kan je sparen voor korting en cadeaus bij de Nuon Exclusief winkel. Je krijgt dit contract met standaard stroom dat is opgewekt uit fossiele brandstof op een zo’n duurzaam mogelijke manier. Wil je toch 100% groene energie, bekijk dan de energieleverancier 2018.

Extra klantvoordeel met Nuon blijven loont

Jaarlijks stijgt de korting op het leveringstarief van stroom tot maximaal 25%. Hoe langer je dus klant blijft bij Nuon, des te goedkoper je stroom wordt.

Voordelen van Nuon op een rij

Nuon regelt de overstap voor je
Nuon app geeft grip op energieverbruik
Energiebespaartips
Nuon Exclusief spaarprogramma

bekijk pakket

Wie is de goedkoopst energieleverancier?

Wil je graag zo min mogelijk uitgeven aan stroom en gas? Dan kan je kiezen voor de goedkoopste energieleverancier. Ontmoet Nuon, een van de grootste energieleveranciers van Nederland met een uitstekende klantenservice, een hoge welkomskorting en beloningen voor vaste klanten.

nu tijdelijk: 250 euro korting!

“Onlangs heb ik het ouderlijke nest verlaten en ben ik zelfstandig gaan wonen. Energiedirect viel op door hun prijs-kwaliteit verhouding, tot nu toe nooit problemen gehad!

~ Stefanie uit: Leiden
Energiedirect energie
Energiedirect
106,23 p/m
1 jaar vaste tarieven
125,- welkomstkorting

Waarom Energiedirect de goedkoopste is

Energiedirect Logo
Regelneef app om je zaken te regelen
Al 15 jaar energie zonder poespas
Vaste klant voordeel

Doordat Energiedirect volledig online werkt besparen ze fors op de telefonische klantenservice, hierdoor kunnen ze een goedkoper energie contract aanbieden. Je termijnbedrag wijzigen, een jaarrekening bekijken, gegevens wijzigen of een verhuizing doorgeven is zo gedaan. Bovendien regelt Energiedirect de overstap voor je, zelf hoef je niet je oude contract op te zeggen. In Nederland is het namelijk wettelijk verplicht dat energieleveranciers een overstapservice aanbieden.

Goedkope groene stroom & tankvoordeel

Je krijgt standaard groene energie geleverd zonder dat dit iets extra’s kost. Daarnaast biedt Energiedirect exclusief voor haar klanten de Tankey app aan. Hiermee kan je 5cent korting krijgen per liter brandstof met een maximum van 1400 liter per jaar. De app is geheel gratis en al meer dan 180 tankstations in Nederland doen aan de actie mee.

Uitstekend beoordeeld door klanten

Door hun klanten wordt Energiedirect gemiddeld beoordeeld met maar liefst een 8,3. Je bent dus verzekerd van een energieleverancier die levert wat belooft wordt, goedkope energie met een hoge welkomstkorting.

bekijk pakket

Alle goedkope energieleveranciers

Hieronder zie je goedkope energieleveranciers die wij vergelijken. Deze leveranciers bieden goedkope groene stroom en gas aan. Sommige leveranciers bieden 100% NL groene stroom aan dat opgewekt is uit zonne-parken of windmolens van Nederlandse bodem.