Energieleverancier awards 2017

In een markt waar zoveel energieleveranciers actief zijn is het lastig om een keuze te maken. Daarom reiken wij jaarlijks prijzen uit aan de best beoordeelde energieleveranciers van Nederland.

bekijk de uitslag

Wie is de groenste energieleverancier?

We begrijpen dat het milieu belangrijk voor je is en je daar graag aan bijdraagt. Daarom hebben wij de groenste energieleverancier uitgekozen die ook nog eens een goedkoop energie contract aanbiedt. Ontmoet Qurrent, al 4 jaar op rij de groenste stroomleverancier van Nederland!

nu tijdelijk: 48 euro korting!

“Geeft veel informatie over meerdere middelen om energie te besparen of op te wekken. Blij dat we overgestapt zijn, Qurrent staat weer bovenaan in de lijst met duurzaamste energieleveranciers!

~ Bert uit: Zundert
Qurrent energie
Qurrent
111,81 p/m
1 jaar vaste tarieven
48,- welkomstkorting
0.1967 per kWh
0.6058 per m3

Waarom Qurrent een goede keus is

Qurrent Logo
100% groen uit Nederland
Energie tegen inkoopprijs
Goedkope energie bespaarwinkel

Als klant van Qurrent profiteer je ook van inkoopacties waardoor je zeer voordelig een warmtepomp of zonnepanelen aan kan schaffen.

Extra klantvoordeel met inkoopacties

Goedkope warmtepomp
Voordelige zonnepanelen
Elektrische verwarming met korting

Je voordeel kan oplopen tot meer dan € 400,-!

Al 4 jaar op rij de groenste energieleverancier van Nederland

Energie krijg je tegen inkoopprijs + een forse korting van € 48,80!

bekijk pakket

Wie is de beste energieleverancier?

Spendeer je liever wat meer geld aan je gas en stroom als je hiervoor een goede service krijgt? Ontmoet Nuon, de energieleverancier waarbij je als trouwe klant extra korting krijgt op stroom en geniet van een goede service.

nu tijdelijk: 250 euro korting!

“Misschien niet de allergoedkoopste maar voor die paar euro per maand wel uitstekende klantenservice met deskundige medewerkers! Wil je bijvoorbeeld uitstel van betaling dan is dit nooit een probleem, ook niet al is dit bijvoorbeeld 5 x achter elkaar. Probeer dat nog maar eens ergens anders tegenwoordig, vaak is een keer al een probleem.

~ Leonard uit: Oosterland
Nuon energie
Nuon
98,05 p/m
1 jaar vaste tarieven
250,- welkomstkorting
0.2116 per kWh
0.6783 per m3

Waarom Nuon de beste is

Nuon Logo
5% korting op levering van stroom
Maandelijkse winacties voor klanten
Uitstekende klantenservice

Als klant van Nuon kan je maandelijks leuke prijzen winnen zoals dagjes uit of electronische apparaten. Bovendien kan je sparen voor korting en cadeaus bij de Nuon Exclusief winkel. Je krijgt dit contract met standaard stroom dat is opgewekt uit fossiele brandstof op een zo’n duurzaam mogelijke manier. Wil je toch 100% groene energie, bekijk dan de Nuon Tablet Actie.

Extra klantvoordeel met Nuon blijven loont

Jaarlijks stijgt de korting op het leveringstarief van stroom tot maximaal 25%. Hoe langer je dus klant blijft bij Nuon, des te goedkoper je stroom wordt.

Voordelen van Nuon op een rij

Nuon regelt de overstap voor je
Nuon app geeft grip op energieverbruik
Energiebespaartips
Nuon Exclusief spaarprogramma

bekijk pakket

Wie is de goedkoopst energieleverancier?

Wil je graag zo min mogelijk uitgeven aan stroom en gas? Dan kan je kiezen voor de goedkoopste energieleverancier. Ontmoet Nuon, een van de grootste energieleveranciers van Nederland met een uitstekende klantenservice, een hoge welkomskorting en beloningen voor vaste klanten.

nu tijdelijk: 250 euro korting!

“Onlangs heb ik het ouderlijke nest verlaten en ben ik zelfstandig gaan wonen. Energiedirect viel op door hun prijs-kwaliteit verhouding, tot nu toe nooit problemen gehad!

~ Stefanie uit: Leiden
Energiedirect energie
Energiedirect
97,96 p/m
1 jaar vaste tarieven
90,- welkomstkorting
0.1945 per kWh
0.6371 per m3

Waarom Energiedirect de goedkoopste is

Energiedirect Logo
Regelneef app om je zaken te regelen
Al 15 jaar energie zonder poespas
Vaste klant voordeel

Doordat Energiedirect volledig online werkt besparen ze fors op de telefonische klantenservice, hierdoor kunnen ze een goedkoper energie contract aanbieden. Je termijnbedrag wijzigen, een jaarrekening bekijken, gegevens wijzigen of een verhuizing doorgeven is zo gedaan. Bovendien regelt Energiedirect de overstap voor je, zelf hoef je niet je oude contract op te zeggen. In Nederland is het namelijk wettelijk verplicht dat energieleveranciers een overstapservice aanbieden.

Goedkope groene stroom & tankvoordeel

Je krijgt standaard groene energie geleverd zonder dat dit iets extra’s kost. Daarnaast biedt Energiedirect exclusief voor haar klanten de Tankey app aan. Hiermee kan je 5cent korting krijgen per liter brandstof met een maximum van 1400 liter per jaar. De app is geheel gratis en al meer dan 180 tankstations in Nederland doen aan de actie mee.

Uitstekend beoordeeld door klanten

Door hun klanten wordt Energiedirect gemiddeld beoordeeld met maar liefst een 8,3. Je bent dus verzekerd van een energieleverancier die levert wat belooft wordt, goedkope energie met een hoge welkomstkorting.

bekijk pakket

Alle goedkope energieleveranciers

Hieronder zie je goedkope energieleveranciers die wij vergelijken. Deze leveranciers bieden goedkope groene stroom en gas aan. Sommige leveranciers bieden 100% NL groene stroom aan dat opgewekt is uit zonne-parken of windmolens van Nederlandse bodem.