Essent heeft de goedkoopste energie in 2017

Energieleverancier Essent biedt sinds januari de goedkoopste energie aan van alle energieleveranciers. Niet alleen is dit het geval voor de 1 jaar contracten, maar ook voor 3 jaar contracten heeft Essent nu een tijdelijke super deal.

Met het energie actieaanbod weet Essent lage energietarieven aan te bieden in combinatie met een hoge welkomstkorting. Voor een 1 jaar contract is de korting € 120,- en voor het 3 jaar contract is dit zelfs € 200,-, met een oplopend voordeel tot € 500,- vanwege extra korting op de levertarieven van gas en stroom.

Voordelen van energieleverancier Essent

Als je voor gas en stroom van Essent kiest brengt dat zo zijn voordelen met zich mee. Naast dat je kiest voor de goedkoopste energieleverancier van 2017 kies je ook voor een leverancier die een goede service aanbiedt voor vaste klanten. Zo zijn er maandelijkse winacties waarmee je kans maakt op leuke prijzen. Speciaal voor klanten heeft Essent een webshop ingericht met energie besparende middelen waarop forse korting wordt gegeven. Bovendien wordt je als trouwe klant tevens beloont met extra korting of een gratis nest thermostaat na het verlengen van je energiecontract.

Essent energie
Essent
89.55 p/m
1 jaar vaste tarieven
185,- welkomstkorting
0.18803 per kWh
0.62417 per m3
Essent energie
Essent
99.41 p/m
3 jaar vaste tarieven
200,- welkomstkorting
0.18803 per kWh
0.62417 per m3

Alternatieven voor Essent

Mocht je al klant zijn bij Essent en toch willen overstappen naar een andere energieleverancier, dan is kan je bij ons direct gas en stroom vergelijken. Met onze energie vergelijker kan je eenvoudig je postcode en verbruik invoeren. Hiermee weet je precies wat je energie kost per energieleverancier en wie voor jou het goedkoopste alternatief is voor Essent.