Goedkoopste energieleverancier

Goedkoopste energieleverancier met kado
dinsdag, 29 augustus 2017 14:00
Goedkoopste energieleverancier met kado

Iedereen heeft een energieleverancier nodig. Het is dan ook mooi meegenomen als deze je een kado aanbieden bij een gas en stroom contract.

Waar men wel op moet letten is dat een energie contract met een kado minder voordelig is dan een contract met een hoge welkomstkorting. In feite is het kado niet geheel gratis, maar krijg je deze wel tegen een gereduceerde prijs. Mocht je nu bijvoorbeeld net een nieuwe televisie nodig hebben, dan is het handig als je een cadeaubon kan gebruiken om hier minder voor te betalen.

Goedkoopste energieleverancier met cadeaubon

Heb je niet alleen een nieuwe energieleverancier nodig, maar ook een nieuw product bij de MediaMarkt of Bol.com? Dan hebben wij hieronder twee aanbiedingen voor je. Bij Energieleveranciers Essent en EnergieDirect kan je nu de goedkoopste energie in combinatie met een kado krijgen.

1

Groene stroom en gas

Contractduur: 1 jaar
Vaste tarieven
€ 170,- MediaMarkt bon

Tarieven

€ 0,18961 per kWh
€ 0,62598 per m3
€ 7,98 vastrecht p.m.

Maandprijs

€ 108,55

Meer info
2

Groene stroom en gas

Contractduur: 3 jaar
Vaste tarieven
€ 75,- bol.com bon

Tarieven

€ 0,17630 per kWh
€ 0,58000 per m3
€ 2,- vastrecht p.m.

Maandprijs

€ 102,-

Meer info

Goedkoopste energieleverancier met gratis tablet

Heb je altijd al een tablet gewild? Dan kan je in plaats van een cadeaubon ook kiezen voor de goedkoopste energieleverancier met een gratis tablet. Momenteel biedt alleen Nuon een gratis tablet actie aan. Wees er snel bij want deze energieleverancier staat er om bekend deze actie alleen in de zomerperiode te promoten. Naar verwachting zal deze eind september aflopen.

1

Groene stroom en gas

Contractduur: 1 jaar
Vaste tarieven
Gratis Samsung Tab E 9.6"

Tarieven

€ 0,20460 per kWh
€ 0,62660 per m3
€ 7,- vastrecht p.m.

Maandprijs

€ 111,99

Meer info

Goedkoopste energieleverancier met gratis voetbalshirt

Steeds meer energieleveranciers sponsoren voetbalclubs. Soms tot onvrede van klanten, voor andere weer een mooie kans om het nieuwste clubshirt gratis te krijgen. Momenteel zijn Engie, Energiedirect en Qurrent sponsors van voetbalclubs in de Eredivisie. Hieronder zie je de kosten voor een gas en stroom contract met een voetbalshirt per leverancier.

Energie met gratis PSV shirt

Als PSV fan kan je nu goedkope energie krijgen van EnergieDirect. Wanneer je een 2 jaar contract afneemt steun je niet alleen je club, je krijgt namelijk ook het nieuwste PSV shirt gratis met een € 50,- fanstore tegoed dat je aan coole PSV accessoires kan besteden. Deze actie is ideaal voor als jij, je zoon, dochter of partner een echte PSV fan is. Je kan het shirt natuurlijk ook als cadeau geven aan iemand anders met een leuke extra uit de fanstore.

PSV

Groene stroom en gas

Contractduur: 2 jaar
Vaste tarieven
PSV Shirt + € 50,- PSV-fanstore tegoed

Tarieven

€ 0,18961 per kWh
€ 0,60662 per m3
€ 7,50 vastrecht p.m.

Maandprijs

€ 106,70

Meer info

Zodra de 14 dagen bedenktijd voorbij zijn ontvang je binnen 1 week de PSV-cadeaukaart t.w.v. € 135,-. Hiermee kan je zelf het PSV-shirt in de fanstore bestellen. Je hoeft dus niet lang te wachten op dit cadeau. Deze actie geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten die kiezen voor gas en stroom. Mocht je geen gasaansluiting hebben, dan krijg je alleen een gratis PSV shirt als je een 3 jaar contract afneemt.
» bekijk hier een alternatieve EnergieDirect aanbieding

Energie met Feyenoord shirt

Qurrent sponsort sinds kort voetbalclub Feyenoord. Bij deze energieleverancier krijg je 100% groene energie geleverd tegen een lage prijs. Bovendien investeert Qurrent veel in lokale initiatieven voor een schoner milieu. Als jij het belangrijk vind dat je energieleverancier zich echt inzet voor duurzaamheid, dan is Qurrent een uitstekende keuze.

Feyenoord

Groene stroom en gas

Contractduur: 3 jaar
Vaste tarieven
Feyenoord shirt

Tarieven

€ 0,18770 per kWh
€ 0,58280 per m3
€ 13,90 vastrecht p.m.

Maandprijs

€ 107,98

Meer info

14 dagen na je aanmelding kan jij het Feyenoord shirt bestellen. Een andere mogelijkheid is om voor het Feyenoord kampioenpakket te kiezen i.p.v. een gratis voetbalshirt. In het kampioenpakket zit een kampioenvlag, sjaal, pet en rugtas.
» bekijk hier een alternatieve Qurrent aanbieding

Energie met PEC Zwolle trainingsjack

Houd je van PEC Zwolle en een langdurig energie contract? Dan biedt Engie je nu de kans om goedkope energietarieven 3 jaar lang vast te leggen. In ruil daarvoor steun jij je favoriete club en krijg je een officieel trainingsjack van PEC Zwolle cadeau t.w.v. € 90,-.

PEC

Groene stroom en gas

Contractduur: 3 jaar
Vaste tarieven
PEC Zwolle trainingsjack

Tarieven

€ 0,18607 per kWh
€ 0,59071 per m3
€ 8,98 vastrecht p.m.

Maandprijs

€ 106,08

Meer info

Let op: het betreft hier een op = op actie. Wanneer de jacks uitverkocht zijn kan je deze niet meer krijgen via Engie. Wees er dus snel bij. Het trainingsjack krijg je na 14 dagen van het afsluiten van je energiecontract opgestuurd naar jou thuis. Mocht je binnen 1 jaar het energiecontract bij Engie op willen zeggen, dan kan Engie je de waarde van het trainingsjack in rekening brengen wanneer je het jack al ontvangen hebt. Om in aanmerking van de actie te komen dien je een nieuwe klant te zijn die zowel gas als stroom afneemt.
» bekijk hier een alternatieve Engie aanbieding

De energiekosten voor stroom en gas zijn gebaseerd op een verbruik van 3500 kWh en 850 m3. Let op dat je geen kado krijgt als je kiest voor alleen stroom. Heb je dus stadswarmte of geen gasaansluiting, dan is het raadzaam om de goedkoopste stroomleverancier met een korting uit te zoeken. Zo profiteer je van goedkope stroom met extra voordeel.

Wil je liever geen kado bij je energie? Ga dan gas en stroom vergelijken. Hier vind je eenvoudig de goedkoopste contracten voor op jouw adres met kortingen tot wel € 330,-. Tip: Stap jaarlijks over van energieleverancier zodat je ieder jaar weer een hoge korting ontvangt.

 

7 Zekerheden

Goedkoopste prijzen
14 dagen bedenktijd
10 jaar ervaring
Transparante prijzen
100% Objectief
Gratis overstappen
Vergelijk Keurmerk

Energieleveranciers

Budget Energie


Oxxio Energie


Pure Energie


Engie


EnergieDirect


Essent


NLE


Qurrent


Nuon


Oxxio


Greenchoice


Energie aanbiedingen op een rij:
Energie aanbiedingen
Beste Energieleverancier voor jou:
Beste energieleverancier

U bent hier  :