Goedkoopste energieleverancier

Goedkoopste energieleveranciers van dit moment : Nuon
dinsdag, 13 juni 2017 09:18
Goedkoopste energieleverancier van dit moment: Nuon

Nuon is weer terug met de "Helemaal uit je stekker weken" waarbij ze hun nieuwe klanten een welkomstcadeau van €100,- geven. Met deze actie doen ze mee in de strijd voor goedkoopste energieleverancier van 2017 op basis van 1 jarig contract.

Helemaal uit je stekker weken

Nieuwe klanten krijgen de welkomstkorting van Nuon in combinatie met een 1 jarig gas en stroom contract. De €100,- krijg je op het eind van het jaar op je rekening gestort. Daarnaast regelt Nuon de overstap vanaf je huidige energieleverancier en vergoeden zij de overstapboete tot €50,- voor zowel stroom als gas. Bij het 1 jarig contract bij de energieleverancier worden de energie prijzen voor een jaar lang vast gezet zodat je een heel jaar het zelfde betaald voor een kWh stroom en m3 gas. Dit kan voordelig zijn maar het is altijd slim om zelf te vergelijken wie de goedkoopste energieleverancier op basis van de energieprijzen.

1

Stroom en gas

Contractduur: 1 jaar
Vaste tarieven
€ 200,- welkomstcadeau

Tarieven

€ 0,20030 per kWh
€ 0,62040 per m3
€ 7,00 vastrecht p.m.

Maandprijs

€ 93,63

Meer info

Voorwaarde van energieleverancier Nuon

Het welkomstcadeau van Nuon is slechts voor 1 jaar, Nuon geeft aan dat je ruim voor het einde van dit contract een nieuw aanbod krijgt. Houdt hierbij in de gaten dat overstappen naar en nieuwe energieleverancier dan ook voordelen kan opleveren. Vergelijk daarom rond die tijd hier wat de goedkoopste energieleverancier van dat moment is.

Zoals eerder vermeld regelt Nuon je overstap en vergoeden ze de overstapboete tot €50,- incl btw per product. Het is slim om van te voren te bedenken wat je overstapboete is, deze is afhankelijk van de mogelijke looptijd en het soort contract dat je hebt bij je huidige energieleverancier. Hieronder hebben we een korte uitleg gegeven over de overstapboete.

Overstapboete

Wanneer je een contract hebt voor een onbepaalde tijd dan kun je gratis overstappen maar is er een wettelijk opzegtermijn van 30 dagen. Heb je een vaste looptijd dan is de overstapboete per product (stroom en gas) afhankelijk van de resterende looptijd bij je huidige energieleverancier. Tot 1,5 jaar is de maximale boete €50,-, tussen 1,5 en 2 jaar €75,-, tussen 2 en 2,5 jaar €100 en bij meer dan 2,5 jaar €125,- per product.

Wanneer je contract bij je huidige energieleverancier binnen twee maanden afloopt dan gaat het Nuon contract pas in na afloop van je huidige contract om de overstapboete te voorkomen. Het Nuon jaar contract loopt dan ook korter dan een jaar maar je ontvangt nog steeds de volle €200,- op het einde van het contract.

 

7 Zekerheden

Goedkoopste prijzen
14 dagen bedenktijd
10 jaar ervaring
Transparante prijzen
100% Objectief
Gratis overstappen
Vergelijk Keurmerk

Energieleveranciers

Budget Energie


Oxxio Energie


Pure Energie


Engie


EnergieDirect


Essent


NLE


Qurrent


Nuon


Oxxio


Greenchoice


Energie aanbiedingen op een rij:
Energie aanbiedingen
Beste Energieleverancier voor jou:
Beste energieleverancier

U bent hier  :