De voordelen van energieleverancier NuonEnergieleverancier Nuon is de eerste energieleverancier van Nederland die start met het verhuren van zonnepanelen voor zijn klanten. Naast dit nieuw project heeft Nuon nog veel meer voordelen te bieden aan zowel bestaande als nieuwe klanten.

Zonnepanelen huren bij Nuon

Het gaat vooralsnog om een test om te kijken of het project erin slaagt om de zonnepanelen te verhuren aan huiseigenaren. Steeds meer consumenten hebben vraag naar zonnepanelen op hun dak, echter is de investering voor eigen zonnepanelen nog aardig hoog. Voor veel consumenten is de hoge investering nog een struikelblok, maar ze willen wel heel graag profiteren van de opgewekte zonnen-energie. Als je bijvoorbeeld Nuon klant bent dan kun je in Overijssel, Limburg en de gemeente Utrecht, van september tot en met november, je aanmelden voor het project. Je kunt bij energieleverancier Nuon checken of je dak geschikt is voor de zonnepanelen.

Klant worden bij energieleverancier Nuon

Wanneer je graag gebruik wilt maken van de gehuurde zonnepanelen, maar nog geen klant bent van Nuon, dan zul je naar deze energieleverancier moeten overstappen. Mocht je dit overwegen dan heeft Nuon nog meer voordeel dan alleen de huur van zonnepanelen. Met Nuon Blijven Loont is het namelijk zo dat je als trouwe klant ieder jaar korting opbouwt. Daarbij kun je iedere maand gebruik maken van nieuwe acties bij Nuon Exclusief, dit is een aparte website speciaal voor Nuon klanten. Zo kun je korting krijgen op vele producten en zijn er leuke win acties om aan mee te doen. Van een Veloretti Caféracer tot een luxe keukenmachine, bij Nuon maak je hier iedere maand kans op. Overstappen naar Nuon heeft dus veel voordelen.

Goedkope energieleverancier

Nuon is tevens een zeer goedkope energieleverancier dankzij de blijven loont korting. Hoewel je aan een één of drie jaar contract vast zit, zijn de energietarieven zeer voordelig. Onlangs zijn de energietarieven steeds verder gedaald bij deze goedkope energieleverancier. Mocht je liever niet vast zitten aan een langdurig contract, dan kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar energiecontract.
Energieleverancier Voordelen Maandbedrag
Nuon
  • Vast leveringstarief
  • 1 jaar contract
  • 5% Blijven Loont korting
  • Groene energie uit Nederland
  • Gas en stroom
€ 145,-
Nuon
  • Vast leveringstarief
  • 3 jaar contract
  • 5% Blijven Loont korting
  • Groene energie uit Nederland
  • Gas en stroom
€ 146,-
Nuon
  • Variabel leveringstarief
  • Maandelijks opzegbaar contract
  • 5% Blijven Loont korting
  • Groene energie uit Nederland
  • Gas en stroom
€ 151,-
Het bovenstaande maandbedrag is gebaseerd op een jaarlijks verbruik van 3300 kWh en 1550 m3 gas. De prijzen zijn inclusief netbeheerkosten, overheidsheffingen en vastrecht. Let wel op dat je bij het maandelijks opzegbaar energiecontract geen Nuon Blijven Loont korting krijgt. Je profiteert wel van een variabel leveringstarief voor de groene stroom, deze wordt opgewekt uit water en wind in Nederland.
Categorieën: besparen

Gerelateerde artikelen

besparen

Goedkoopste energieleverancier vast contract

Het vinden van de goedkoopste energieleverancier met een vast contract kan een uitdagende taak zijn, gezien de fluctuerende energiemarkt en de verscheidenheid aan aanbiedingen. In 2024 is het echter belangrijker dan ooit om de energietarieven Lees verder…

besparen

Vergelijking: de goedkoopste energieleverancier voor 3 jaar vast

Het vinden van de goedkoopste energieleverancier voor een periode van drie jaar vast kan een uitdagende taak zijn, gezien de fluctuerende energiemarkt en de verscheidenheid aan aanbiedingen. Dit artikel biedt inzicht in hoe je de Lees verder…

besparen

Inzicht in de vaste kosten van jouw energievoorziening

  De energierekening is opgebouwd uit verschillende vaste kostenposten die invloed hebben op de totale prijs van jouw energievoorziening. Door inzicht te krijgen in deze vaste kosten, kun je beter begrijpen waar je geld naartoe Lees verder…