Delta energie biedt scherpe welkomstactie aanVoorheen was voornamelijk de Nederlandse Energie Maatschappij populair met de kom erbij bonus, nu biedt Delta tevens een scherpe instapbonus.

Instapbonus van Delta energie

Net als bij de kom erbij bonus van de NLE varieert de instapbonus van Delta aan de hand van de hoeveelheid producten die je afneemt en de contractduur. Zo krijg je bij een 1 jarig contract met vaste energietarieven van Delta voor zowel gas en elektriciteit een bonus van € 100,-. Bij een 3 jarig contract met dezelfde producten stijgt dit echter fors tot wel € 250,-. Voor alleen elektriciteit krijgt men bij Delta de minste instapbonus. Bij een 1 jarig contract met vaste energietarieven is dit slechts € 30,-. Voor gas krijg je echter wel een flinke bonus. Bij een 1 jarig contract met een vaste gasprijs ontvang je € 70,- op je rekening.
Energieleverancier Energietarieven Instapbonus Vaste kosten
1 jaar vast contract € 0,2159 per kWh € 0,6111 per m³ € 100,- € 3,25 per maand (per product) Delta groene energie
3 jaar vast contract € 0,2144 per kWh € 0,6062 per m³ € 250,- € 3,25 per maand (per product) Delta groene energie

Variabele energietarieven met instapbonus

Energieleverancier Delta biedt ook bij zijn variabele energietarieven een instapbonus aan. Echter valt deze veel lager uit dan die van de vaste tarieven. Dit komt voornamelijk doordat men hierbij kan profiteren van prijsdalingen. De energietarieven zijn al flink gedaald de afgelopen jaren en zullen dit, dankzij het koppelen van de energiemarkt binnen Europese landen, dan ook blijven doen. Bij een 1 jarig contract met variabele energietarieven voor zowel gas en elektriciteit ontvang je een € 50,- instapbonus. Bij alleen gas is dit € 30,- en voor elektriciteit € 20,-. Vanaf een 3 jarig contract stijgt de instapbonus maar blijft deze aanzienlijk lager dan die van een contract met vaste energietarieven. Bij zowel gas en elektriciteit ontvang je € 175 bij je 3 jarig contract. Hiervoor geldt dat men voor gas € 125,- krijgt en voor elektriciteit € 50,-.
Energieleverancier Energietarieven Instapbonus Vaste kosten
1 jaar variabel contract € 0,2194 per kWh € 0,6171 per m³ € 50,- € 3,25 per maand (per product) Delta groene energie
3 jaar variabel contract € 0,2194 per kWh € 0,6171 per m³ € 175,- € 3,25 per maand (per product) Delta groene energie
Overstappen naar energieleverancier Delta gebeurt in slechts 4 simpele stappen:
  • Aanmelden via de website binnen 2 minuten geregeld.
  • Binnen 10 werkdagen ontvang je een bevestiging per e-mail.
  • Rond de datum van de overstap krijg je van Delta een meterstandenkaart waarop je de standen in kunt vullen. Dit kan ook op de website gedaan worden via mijndelta. Dit duurt maximaal 5 dagen.
  • Binnen vier weken na de overstap ontvang je de eerste maandnota.
De instapbonus van Delta wordt, uiterlijk vier maanden nadat Delta gas en elektriciteit bij je levert, uitbetaald. Daarbij is het vereist dat de eerste twee maandnota’s betaald zijn.
Categorieën: besparen

Gerelateerde artikelen

besparen

Goedkoopste energieleverancier vast contract

Het vinden van de goedkoopste energieleverancier met een vast contract kan een uitdagende taak zijn, gezien de fluctuerende energiemarkt en de verscheidenheid aan aanbiedingen. In 2024 is het echter belangrijker dan ooit om de energietarieven Lees verder…

besparen

Vergelijking: de goedkoopste energieleverancier voor 3 jaar vast

Het vinden van de goedkoopste energieleverancier voor een periode van drie jaar vast kan een uitdagende taak zijn, gezien de fluctuerende energiemarkt en de verscheidenheid aan aanbiedingen. Dit artikel biedt inzicht in hoe je de Lees verder…

besparen

Inzicht in de vaste kosten van jouw energievoorziening

  De energierekening is opgebouwd uit verschillende vaste kostenposten die invloed hebben op de totale prijs van jouw energievoorziening. Door inzicht te krijgen in deze vaste kosten, kun je beter begrijpen waar je geld naartoe Lees verder…