Nieuw als goedkoopste energieleverancier bij een 3 jaar contract: Budget Energie. Deze energieleverancier biedt je nu 330 euro korting bij een 3 jaar contract.

Budget energie: goedkoopste energieleverancier 3 jaar

Voor vele zal Budget Energie nog niet heel bekend zijn, toch draaien ze al een paar jaar mee in de energiemarkt van Nederland. Het is een leverancier die niet van poespas houdt en geen onzinnige investeringen in voetbalclubs doet. Mede hierdoor kunnen ze je de goedkoopste gas en stroom prijzen aanbieden. Door met zo min mogelijk middelen zo efficiënt mogelijk te werken heeft Budget Energie een echte startup mentaliteit die het de grote energiereuzen moeilijk kan maken.

Kiezen voor de goedkoopste energie van Budget Energie

Voor ieder is er wat wils bij Budget Energie. Zo kan je goedkope energie afnemen met een 1 jaar, 3 jaar of variabel contract. Bij de vaste contracten krijg je een forse welkomstkorting waardoor je energiekosten aanzienlijk laag uitvallen. De besparing op je energiekosten zou je weer kunnen herinvesteren in bijvoorbeeld energiezuinige witgoed apparaten. Op die manier verbruik je minder stroom, kost het je minder geld en wordt het milieu bespaard. Overigens ook iets waar Budget Energie zich voor inzet, je krijgt namelijk alleen 100% groene energie.

Budget energie
Budget Energie
93.06 p/m
1 jaar vaste tarieven
110,- welkomstkorting
0.18240 per kWh
0.58730 per m3
Budget energie
Budget Energie
98.04 p/m
3 jaar vaste tarieven
240,- welkomstkorting
0.18240 per kWh
0.58730 per m3

De goedkope stroom van Budget Energie bestaat uit 44% windenergie en 56% zonne-energie. Bovendien krijg je nu tijdelijk 25% korting op het leveringstarief voor groene stroom.

Overstappen naar Budget Energie

Budget Energie biedt een gratis overstapservice aan, dit houdt in dat zij je oude contract voor je opzeggen en je nieuwe in laten gaan. Het enige dat je zelf hoeft te doen is je meterstanden binnen 10 dagen na de levering door te geven. Mocht je ergens niet aan uit komen is de klantenservice altijd beschikbaar om je deskundig van dienst te zijn.

Online je energiezaken regelen

Een ander voordeel van Budget Energie is dat je bijna al je energie zaken online kan regelen. Van aanmelden tot meterstanden doorgeven en je termijnbedrag aanpassen. Bovendien krijg je iedere 2 maanden een overzicht van je energieverbruik indien je thuis een slimme meter hebt. Ga naar BudgetEnergie.nl voor de beste energie deals.

Uitgebreid contact mogelijk

Mocht je in het weekend ineens een vraag hebben, dan kan je ook bij Budget Energie terecht. Op vrijdag en zaterdag kan je online chatten van 09:00 tot 17:30 met een van de medewerkers. Telefonisch zijn ze op alle werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 18:00. Bij storingen is er overigens een 24/7 nummer dat je kan bereiken: 0800-9009. Dit is het nationaal storingsnummer.

Alle goedkope energieleveranciers

Hieronder zie je goedkope energieleveranciers die wij vergelijken. Deze leveranciers bieden goedkope groene stroom en gas aan. Sommige leveranciers bieden 100% NL groene stroom aan dat opgewekt is uit zonne-parken of windmolens van Nederlandse bodem.