Beste stroomleverancier, voor huishoudens zonder gas

Door het verbruik van gas te verminderen kan er veel bespaard worden. Vandebron is de goedkoopste stroomleverancier voor een huishouden zonder gas.

stroom vergelijken

Energieleverancier voor huishoudens zonder gas

Niet ieder huishouden heeft een gas leverancier nodig. Veel vergelijkingswebsites houden geen rekening met huishoudens zonder gas. Hierdoor zijn enkele vergelijkingen niet accuraat. Een huishouden (2 persoons) verbruikt ongeveer 2000 kWh per jaar en 700 m3 aan gas. Huishoudens zonder gas verbruiken meer stroom. Dit komt omdat er gekookt wordt op stroom en vaak wordt het water verwarmt via elektriciteit. Als er al gebruik is gemaakt van elektrisch koken in de afgelopen jaren, dan is het verbruik al ongeveer bekend.

Vergelijk hier alle stroomleveranciers

De goedkoopste stroomleverancier

Bij dit onderzoek gebruiken wij 2500 kWh per jaar als meetpunt. Dit is het gemiddeld verbruik voor een 2 persoonshuishouden dat op elektra kookt.

Alle goedkope energieleveranciers

Hieronder zie je goedkope energieleveranciers die wij vergelijken. Deze leveranciers bieden goedkope groene stroom en gas aan. Sommige leveranciers bieden 100% NL groene stroom aan dat opgewekt is uit zonne-parken of windmolens van Nederlandse bodem.