Energie aanbiedingen van energieleveranciersEnergieleveranciers hebben interessante energie aanbiedingen voor nieuwe klanten. Hieronder is een totaaloverzicht van alle voordelige energie aanbiedingen.

De verschillende aanbiedingen van energieleveranciers

In Nederland zijn er verschillende soorten energie aanbiedingen. Aanbiedingen met gratis producten doen het zeer goed in Nederland. Naast gratis producten zijn er andere soorten aanbiedingen populair in Nederland. Energieleveranciers zoals Nuon en Essent hebben aanbiedingen waarbij procentuele korting wordt gegeven op de jaarlijkse kosten. Deze korting wordt altijd achteraf berekend. Naast procentuele korting zijn er ook kortingen die verrekend worden met de energierekening. Een goed voorbeeld van z’n aanbieding is de “kom er bij bonus” van de Nederlandse Energie Maatschappij.

Aandacht voor de voorwaarden van energieleveranciers

Het is belangrijk naar de voorwaarden te kijken bij energie aanbiedingen. Energieleveranciers zetten enkele keren speciale eisen in deze voorwaarden. De Nederlandse Energie Maatschappij eist dat elk openstaande factuur via automatische incasso gaat. Daarnaast moeten alle openstaande rekeningen betaald zijn op de datum dat de eindafrekening is opgemaakt. Als aan deze voorwaarden voldaan wordt zal de consument daadwerkelijk de “kom er bij” bonus krijgen.

Energieleveranciers en de verschillende aanbiedingen.

Electrabel

Electrabel is niet van het uitbundig promoten via reclame spotjes op TV. Toch heeft Electrabel een zeer unieke aanbieding voor nieuwe klanten.

Contract duur Aanbieding
3 Jaar Geen opzeg boetes

Electrabel zal geen opzeg boetes in rekening brengen bij een driejarig contract. Normaal gelden er hoge boetes bij het te vroeg opzeggen van een energie contract. Deze boetes kunnen oplopen tot 300 euro bij het opzeggen van een driejarig contract.

Energie Direct

Energie Direct heeft geen aanbieding op de website staan. Echter zijn er wel aanbiedingen van Energie Direct beschikbaar.

Contract duur Aanbieding
1 Jaar € 50,- Bol.com cadeau bon

De 50,- cadeau bon bij Bol.com is een goede aanbieding. Deze bon wordt voor de eindafrekening verzonden naar de consument. Daarnaast heeft Energie Direct zeer voordelige tarieven.

E.on

E.on heeft een aanbieding die goed inspeelt op het voetbalseizoen.

Contract duur Aanbieding
1 Jaar Gratis WK stoel

De WK stoel is perfect voor het WK. Achter de stoel komt de naam van de klant te staan, hierdoor steelt niemand meer uw plaats voor de TV. Naast de WK stoel heeft E.on ook zeer voordelige tarieven.

Essent

Essent heeft één aanbieding bij een eenjarige contract, daarnaast heeft Essent drie verschillende aanbiedingen bij een driejarig contract.

Contract duur Aanbieding
1 Jaar € 75,- cadeau bon van Media Markt
3 Jaar Gratis E-thermostaat
3 Jaar € 180,- overstap korting
3 Jaar Drie jaar lang 30% korting

De beste aanbieding van Essent is 30% korting. Deze korting kan hoog uitvallen aangezien dit afhangt van het verbruik ieder jaar. Voor een eenpersoonshuishouden is de 180,- overstap korting voordeliger.

De Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij biedt meerdere aanbiedingen aan bij de energiecontracten. Deze energieleverancier is vooral bekend van de aanbiedingen op TV.

Contract duur Aanbieding
1 Jaar € 100,- korting bij overstappen
3 Jaar € 150,- korting bij overstappen
5 Jaar € 200,- korting bij overstappen

Relatief gezien is het energiecontract van 1 jaar het voordeligst. Hierbij krijgt de consument 100 euro korting op de eindafrekening.

Nuon

Nuon heeft momenteel één voordelige energie aanbieding.

Contract duur Aanbieding
1 Jaar 3 maanden gratis stroom

Nuon heeft de actie 3 maanden gratis stroom. De consument krijgt hier korting op het continu tarief van Nuon. De consument krijgt dus 25% korting op jaarbasis, aangezien 3 maanden 25% van een jaar is.

Oxxio

Oxxio is zeer bekend van de TV commercials. Oxxio staat er om bekend een iPad cadeau te geven bij een driejarige energie contact.

Contract duur Aanbieding
3 Jaar Gratis iPad + InControl set

Met deze aanbieding krijgt de consument een gratis iPad en de InControl set. De InControl set is een pakket vol energie besparende producten. Door goed gebruik te maken van deze energiebesparende producten kan gemiddeld € 368,30 worden bespaard.

De beste energie aanbieding

Uit de bovenstaande aanbiedingen is een selectie gemaakt van de beste aanbiedingen.

Plaats Leverancier Aanbieding Besparing
1 Oxxio Gratis iPad + InControl set € 368,30 (verwachte besparing InControl producten bij gemiddeld verbruik)
2 Essent Drie jaar 30% korting € 270,90 (bij een verbruik van 3500 kWh stroom en 1800 m3 gas)
3 Essent Gratis E-thermostaat € 249,-

Oxxio heeft op dit moment de voordeligste aanbieding. Bij deze aanbieding krijgt u een gratis iPad en een inControl set. Hierbij zitten twaalf energie besparende producten. Door gebruik te maken van deze producten kan er meer dan € 100,- per jaar worden bespaard. De aanbieding van Essent bespaard bij een gemiddeld verbruik € 270,90. Als het verbruik hoger is dan 3500 kWh stroom en 1800 m3 gas kan er zelfs meer worden bespaard. De derde plaats is opnieuw voor Essent. De E-thermostaat kost normaal € 249,- maar bij een driejarig contract is deze gratis.

> Bekijk de goedkoopste energieleveranciers van 2014

Categorieën: informatief

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

Budget Energie is de goedkoopste energieleverancier met tarieven onder het prijsplafond

Sinds het begin van 2023 geldt het prijsplafond. Dit betekent dat je bij een bepaald verbruik maar een maximaal tarief hoeft te betalen voor jouw stroom en gas. Budget Energie is de eerste energieleverancier die Lees verder…

Geen categorie

Zo vind je de goedkoopste energieleverancier van 2022 (in een roerige energiemarkt)

De energieprijzen, met name de gasprijzen, staan al maanden ontzettend onder druk. Niet alleen hebben de energieprijzen recordhoogtes bereikt, de meeste leveranciers nemen nog steeds geen nieuwe klanten meer aan. Wat kun je nu het Lees verder…

Geen categorie

De beste energie welkomstcadeaus van dit moment



 Een leuk welkomstcadeau bij je energiecontract is altijd mooi meegenomen. Vooral als je dat cadeau eigenlijk al zelf wilde kopen. Dit levert je een mooie besparing op én de zekerheid van vaste tarieven voor Lees verder…